Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. října 2020 15:44
Čas čtení 1:18
Vojtěch Vanda

Situace je mimořádně vážná, policie už nebude jen domlouvat, varuje policejní prezident

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Brigádní generál Jan Švejdar, policejní prezident, upozornil všechny, kteří by nechtěli dodržovat protikoronavirová opatření, že policie bude přísnější.

Nešlo to po dobrém, půjde to po zlém. Nebo alespoň přísněji. S takovým mottem nejspíš psal policejní prezident Jan Švejdar vzkaz na sociální sítě všem, kteří z nějakého důvodu nechtějí dodržovat vládní opatření proti Covid-19. Pokud policie přistihne v nejbližších dnech někoho, kdo opatření dodržovat nebude, pravděpodobně už neodejde s pouhou domluvou.

Doporučeno
Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání 13. října 2020 10:13

„Pro nikoho z nás není současná situace příjemná. Nepříznivý vývoj šíření nákazy přinesl nám všem povinnosti, které zasahují do našich soukromých i profesních životů. Moc vás prosím, vážení spoluobčané, pomozte nám tuto nelehkou dobu překonat,“ žádal v půlce září policejní prezident Jan Švejdar občany České republiky na Twitteru, aby byli odpovědní sami za sebe, šetrní k druhým, a dodržovali koronavirová doporučení a nařízení

Domů
Sdílet
Diskuse