Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2020 10:13
Čas čtení 3:18
Vojtěch Vanda

Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání

OSOBNOSTI ČESKO KORONAVIRUS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Hůlka sdílel svůj dopis „bývalému příteli Miloši“ na Facebooku.

Koronavirová opatření přivádí na opačné strany bojiště i dlouholeté přátele. Posledním dramatem, které se v českých kruzích objevilo, je konflikt mezi zpěvákem Danielem Hůlkou a prezidentem Milošem Zemanem. Hůlkovi po nedávných výrocích prezidenta Zemana totiž došla trpělivost, a napsal otevřený dopis na Hrad, se kterým se podělil i se svými fanoušky na Facebooku.

Doporučeno
Miloš Zeman: Neschopní podnikatelé ať zkrachují, kritizují mě internetoví blbečci Miloš Zeman: Neschopní podnikatelé ať zkrachují, kritizují mě internetoví blbečci 10. října 2020 10:19

Srdcervoucí dopis uvádí velice dramaticky. „Vážený pane prezidente, příteli, kamaráde, milý Miloši, donedávna jsem žil v domnění, že Tě mohu nazývat přítelem. I u těch nejlepších přátel se může stát, že nastane situace, na níž má každý z nich opačný názor. Opravdoví přátelé, kteří k sobě mají vzájemný respekt, spolu o věci diskutují a třeba se i pohádají,“ namítá zpěvák.

Domů
Sdílet
Diskuse