Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2020 13:08
Čas čtení 1:01
Vojtěch Vanda

Příštím ministrem zdravotnictví bude Aleksi Šedo, myslí si Fortuna

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Sázková kancelář Fortuna vypsala sázky na nově jmenovaného ministra zdravotnictví. Nejlépe si stojí Aleksi Šedo, na nějž je kurz 1,7:1.

Vsázej, dokud můžeš! Po neuvěřitelném excesu ministra zdravotnictví Romana Prymuly je nyní jasné, že bude ze svého postu odvolán. Jak řekl na mimořádné tiskové konferenci premiér Andrej Babiš, buď Prymula odstoupí sám, nebo jej nechá odvolat. Sázková kancelář Fortuna proto nelenila a vypsala sázky na nového ministra, na které si můžeš vsadit i ty.

Doporučeno
Babiš k Prymulovi: Rezignujte, nebo vás odvolám. Je to katastrofa Babiš k Prymulovi: Rezignujte, nebo vás odvolám. Je to katastrofa 23. října 2020 11:15

Web kurzy.cz představil, jaký kandidát má největší šance. Nejpravděpodobnějším nástupcem do křesla ministra zdravotnictví se zdá jeho náměstek Aleksi Šedo, úplně bez šancí není ani bývalý ministr zdravotnictví Miloslav Ludvík. Na Šeda je vypsán kurz 1,7:1, na Ludvíka 2,27:1.

Domů
Sdílet
Diskuse