Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2020 15:22
Čas čtení 1:14
Vojtěch Vanda

Kde se Prymula s Faltýnkem sešli? Tvrzení ministra zdravotnictví nesedí

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Ministr zdravotnictví Prymula tvrdil, že s Jaroslavem Faltýnkem jednali uvnitř Vyšehradké kapituly, což nesedí jejich majitelům.

Ministr zdravotnictví Roman Prymula dnes obhajoval schůzku s Jaroslavem Faltýnkem, která měla proběhnout ve středu v noci v restauračním zařízení Rio's. Nejprve poskytl vyjádření týdeníku Respekt, v němž uvedl, že v restauraci opravdu jednali.

Na tiskové konferenci pro veřejnost ale takovou skutečnost popřel, a uvedl, že restaurací pouze procházeli a jednali až v soukromých prostorách Vyšehradské kapituly. O tom ale její majitel, Královská kolegiátní kapitula sv. Petra a Pavla na Vyšehradě, nic neví.

Doporučeno
Prymula: Nic jsem neporušil, rezignovat nehodlám Prymula: Nic jsem neporušil, rezignovat nehodlám 23. října 2020 13:41

Fotografie, které se objevily v pátečním vydání deníku Blesk, doputovaly i k očím děkana  Královské kolegiátní kapituly sv. Petra a Pavla na Vyšehradě Michala Němečka, který obratem vydal tiskovou zprávu. 

Domů
Sdílet
Diskuse