Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2020 20:41
Čas čtení 1:13
Adam Novosad

Určitě je to rakovina nebo chřipka, tvrdí v USA někteří umírající pacienti. Ani na smrtelné posteli nevěří na covid-19

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Popírání existence koronaviru občas přesahuje až na smrtelnou postel. Své o tom ví i tato zdravotní sestra z USA.

V druhé vlně koronaviru začala rychlým tempem přibývat úmrtí pacientů v zemích po celém světě. Ani Česko není výjimkou, ale ve Spojených státech amerických momentálně počet obětí koronaviru přesáhl hranici 250 tisíc.

Jedna ze zdravotních sester popsala, jaké bizarní teorie si pacienti umírající na covid-19 dokáží vymyslet, aby zpochybnili jeho existenci, informuje Huffington Post.

Doporučeno
Lidé jsou z covidu-19 v úzkostech. Lidská psychika udělá všechno, aby nezkolabovala. Třeba uvěří lžím, říká Štrobl (Rozhovor) Lidé jsou z covidu-19 v úzkostech. Lidská psychika udělá všechno, aby nezkolabovala. Třeba uvěří lžím, říká Štrobl (Rozhovor) 13. listopadu 2020 15:16

Jodi Doering se v sobotu zamýšlela nad tím, jaké pacienty musela ošetřovat za uplynulý týden.

„Mám dnes v nemocnici volno. Jak sedím na gauči se svým psem, nemohu si pomoci a přemýšlím nad pacienty s koronavirem, kteří stále nevěří, že ten virus je skutečný,“ začala svůj tweet.

Prý od ní požadují nějaké zázračné léčivo a mezitím vykřikují, jak Joe Biden zruinuje USA. Konspirační teorie o tom, že covid-19 ve skutečnosti neexistuje a jde jen o hoax, se po USA šíří prakticky od začátku pandemie, ale člověk takové výmysly vnímá jinak, když je vykřikují lidé umírající na nemocničním lůžku.

Domů
Sdílet
Diskuse