Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2020 13:36
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

Sensey vyznal lásku své jediné, klip Růžovej mrak navazuje na release nového alba

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Příroda a BMW je dokonalé zátiší.

Sensey se z urbanizovaných částí přesunul do přírody, aby se vyznal lásce svého života z toho, co k ní cítí. S pomocí Obchodníka s deštěm vypráví horám a mlhovinám svůj příběh. Kdo slyšel druhé album Sny jsou mocnější než skutečnost, už na track Růžový mrak musel narazit. Novinkou je ale klip z prostředí, které by schválilo i ministerstvo zdravotnictví.

Doporučeno
Sny jsou mocnější než skutečnost, hlásí Sensey z nového alba. Najdeš na něm Calina, Dokkeytina, SKiNNY BARBERa či Doriana Sny jsou mocnější než skutečnost, hlásí Sensey z nového alba. Najdeš na něm Calina, Dokkeytina, SKiNNY BARBERa či Doriana 13. listopadu 2020 12:20

Jde totiž o snímek zasazený v přírodě. Žádná rouška, žádná omezení. Jen příběh o tom, jak to mezi Senseyem a jeho milou je. Přestože ale rapuje o ní, Roxanu v tomto snímku neuvidíme. Svěřenec Def Jamu je tak omezen pouze na přítomnost BMW, které ho po širých krajích nese.

O instrumentální podklad k písni se postaral Dobrin jakožto beatmaker a zvukový mág, který se Senseyem spolupracuje už delší dobu. A jak už asi víš, verš „Slova jsou jen kapky deště, a ty voláš,“  a hudební smyčka jsou půjčeni od kapely Kryštof, konkrétně od frontmana kapely Richarda Krajča, jenž feeling nového Senseyova tracku také náležitě ocenil.

Klip režírovaný Nikitou Rublevem je už pátým klipem k novému albu. Dříve jsme tě informovali o vizuálech k singlům Elon Musk, Oheň s Calinem, a animovaným snímkem Prší, jen se leje s Dorianem, na něž po vydání alba Sny jsou mocnější než skutečnost navázal osobní snímek Můry. Z deseti písniček tak zbývá pouze polovina tracků bez klipu, což je opravdu velký poměr. Což ale nevadí. Čím více vizuálů, tím větší sblížení s fanoušky. 

Doporučeno
Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) 21. listopadu 2020 11:47

Proto pokud jsi ještě nedal poslech trackům ze Sny jsou mocnější než skutečnost, měl bys to napravit. My jsme jej probrali v recenzi, na kterou se můžeš podívat tady.

Domů
Sdílet
Diskuse