Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2020 8:52
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

George Clooney se dostal do konfliktu s maďarskou vládou. Premiér Orbán vytáhl George Sorose

NEWS
Uložit Uložené

Známý americký herec a režisér v rozhovoru zmínil, že se neztotožňuje se zlobou a nenávistí v Maďarsku či Brazílii. Dočkal se tvrdé odpovědi.

V rozhovoru pro GQ známý americký herec a režisér George Clooney kritizoval Brazílii a Maďarsko, kvůli čemuž se dostal do konfliktu s vládou Viktora Orbána. „Reagovali jsme na věci kolem nás, zejména na strach a nenávist, která se nyní šíří všude na světě. Podívejte se na Bolsonara v Brazílii, podívejte se na Orbána v Maďarsku, strachu a nenávisti je velmi mnoho,“ prohlásil Clooney.

Rozhovor se konal v souvislosti s jeho novým filmem The Midnight Sky, který bude dostupný na Netflixu 23. prosince. Jde o science fiction zachycující svět v roce 2049, kdyby ho napadla neznámá destrukční síla, proti které bychom se nemohli bránit. Netrvalo dlouho a kritická slova populárního Američana se dostala do Maďarska, všiml si toho deník SME.

Doporučeno
Extraction 2 se začne natáčet už za pár měsíců. Vrátí se Chris Hemsworth? Extraction 2 se začne natáčet už za pár měsíců. Vrátí se Chris Hemsworth? 26. listopadu 2020 22:19

Do George Clooneyho se pustila jak média, tak i vládní představitelé, herec a režisér je podle nich „ultraliberál“, který je pod vlivem George Sorose. I maďarská veřejnoprávní televize konstatovala, že americký miliardář útočí na jejich zemi přes Clooneyho a připomínají i hercovu fotku se synem George Sorose Alexem.

Domů
Sdílet
Diskuse