Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2020 22:19
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Extraction 2 se začne natáčet už za pár měsíců. Vrátí se Chris Hemsworth?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek možná uvidíme ještě v roce 2021, spíše ale počítáme s premiérou na Netflixu v roce 2022.

Producenti akčního filmu Extraction od Netflixu Joe a Anthony Russoové (natočili Avengers: Infinity War či Endgame) v rozhovoru pro ComicBook.com konečně prozradili, jaké jsou skutečné plány s pokračováním.

Potvrdili, že s ním můžeme počítat, přičemž natáčení plánují uskutečnit někdy příští rok. Bratři v současné době pracují na scénáři.

Doporučeno
Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) 25. listopadu 2020 16:08

Nás těší hlavně to, že se podle všeho vrátí i postava Tylera Rakea, hraná Chrisem Hemsworthem. Zdálo se, že Tyler na konci filmu zemřel, ale bratři Russoové se vyjádřili ve smyslu, že přípravami na film jsou nadšení oni, samotný Netflix i Chris Hemsworth. Pokud se tedy na snímku nepodílí z výkonné, kreativní pozice, můžeme se tedy těšit, že si zahraje i ve dvojce. 

Domů
Sdílet
Diskuse