Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2020 16:08
Čas čtení 5:36
Vojtěch Vanda

Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze)

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Jestli rychlý kluk Calin vede život, který vylíčil v albu Svědomí, máme o něj trochu starost. Ale, jak sám říká, alespoň je o čem psát.

Nikdy v duši klid. Ač pouze třiadvacetiletý, má toho už spoustu za sebou. Proto sepsal všechny své hříchy na papír. Brněnský umělec s moldavskými kořeny Calin přichází s debutovou deskou Svědomí, která byla pro nás poměrně příjemným překvapením. Přestože je celá zabalena v konfliktu a negativních myšlenkách, její sdělení není zdaleka tak ploché, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Doporučeno
Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) 21. listopadu 2020 11:47

Co o Calinovi vlastně víme? Je to český umělec s exotickou příměsí, temperamentním vystupováním a upřímnými texty. Jde o člena brněnského uskupení rychlí kluci pod taktovkou jeho kamaráda ze střední Davida Kopeckého, v němž zastává roli tvrďáka s něžným srdcem.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že rap bude jeho denní chleba, jeho hlas ti zazpívá jinou píseň. Je jedním z mála mladých českých zpěváků, které bychom mohli zařadit do alternativního popu či R'N'B.

A už teď je minimálně jedním z nejúspěšnějších. Od počátku kariéry v roce 2016 sbíral se svými singly miliony poslechů. Od Paradise, Play Time, Med, Olivia, Dopis, Perfect Week, k Děvčeti v první řadě s jeho objevitelem Benem Cristovaem, až třeba k megahitu Růže, jenž dal dohromady se svým „bratrem“ Steinem27, a který se v listopadu 2020 objevil v jeho debutu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Calin (@calinpan)

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 91570 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse