Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2020 10:43
Čas čtení 0:57
Adam Novosad

Tajemná letuška prý nabízí sex na palubě mezi lety. Obnažené fotky přinutily British Airways zahájit vyšetřování

NEWS
Uložit Uložené

Společnost British Airways spustila interní šetření na základě fotografií z internetu.

Na těžké časy v leteckém průmyslu zareagovala jedna letuška osobitě. Žena, která podle všeho pracuje ve společnosti British Airways, už dříve spustila své profily na sociálních sítích, ale i na portálu OnlyFans, kde nepřibývají jen odvážné obnažené fotky, informuje Metro.

Ve svých příspěvcích se tajemná letuška pod přezdívkou AirHostess71 fotí na palubě letadel British Airways, přičemž tyto záběry pak používá k nabízení sexuálních služeb. Svým potenciálním zákazníkům dokáže, podle vlastních slov, nabídnout všemožné služby.

Tajomná letuška vraj ponúka sex na palube medzi letmi. Odvážne obnažené fotky prinútili British Airways začať vyšetrovanie
Zdroj: Facebook

Za 25 liber si od ní můžeš koupit pár použitého spodního prádla, ale pokud máš zájem o osobní setkání v Londýně, za 50 liber (zhruba 1 450 korun) si můžeš zajistit diskrétnost v jednom z londýnských hotelů. Ceny za samotné sexuální služby se pak odvíjejí od několika faktorů, vysvětluje na sociálních sítích letuška.

Domů
Sdílet
Diskuse