Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2020 9:35
Čas čtení 9:51
Dominik Vetrák

50 nejočekávanějších filmů roku 2021 (druhá část)

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dnes se podíváme na druhou pětadvacítku z toho nejočekávanějšího, co nabízí filmový rok 2021.

Před pár dny jsme se podívali na 50 nejočekávanějších filmů roku 2021. Nicméně, vzhledem k počtu filmů jsme do první části vměstnali jen polovinu. Dnes se podíváme na druhou část. I v tomto případě platí, že ti některé projekty budou povědomé. Několik z nich mělo původně premiéru už v roce 2020, ale kvůli koronaviru je studia odložila.

Na druhou stranu je možné, že některé velmi očekávané filmy nenajdeš ani v jednom z těchto dvou článků. V tom případě si ještě přečti naše články o 10 nejočekávanějších sci-fi / komiksových a 10 nejočekávanějších hororových filmech.

Všechny další výběry o nejočekávanějších

filmech, seriálech a hrách najdeš postupně ve vlákně Preview 2021.

Doporučeno
50 nejočekávanějších filmů roku 2021 (první část) 50 nejočekávanějších filmů roku 2021 (první část) 25. prosince 2020 14:30

26. Deep Water

Adrian Lyne, režisér Flashdance (1983) či Osudové přitažlivosti (1987), se po sedmnácti letech vrací k režii s filmem, kde se hlavních rolí zřejmě ujmou Ben Affleck a Ana de Armas. Konkrétně se bavíme o erotickém thrilleru s názvem Deep Water. Natočen byl podle knižní předlohy Patricie Highsmith (The Talented Mr. Ripley).

Victor a Melinda Van Allen žijí v manželství, které už nefunguje tak, jak tomu bylo kdysi. Pro okořenění vztahu si proto vzájemně povolí do svého života přizvat milence. Erotická část snímku je tedy z obsahu jasná. Thrillerová atmosféra začne ve chvíli, kdy na scéně začnou z nevysvětlitelných důvodů umírat lidé.

P.S. – Herci se na natáčení sblížili natolik, že se zanedlouho dali dohromady.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana de Armas ❤ Ben Affleck (@anaandben)

27. The Hitman’s Wife Bodyguard

Pokračování skvělé akční komedie s Ryanem Reynoldsem a Samuelem L. Jacksonem je přesně to, co v těchto časech potřebujeme. Herci měli mezi sebou vynikající chemii a jejich neustále hlášky vyústily v řadu skvělých scén.

Akce nebyla ničím výjimečná, ale rozhodně neurazila. Vzhledem k nedostatku blockbusterových komedií se na Bodyguarda 2 nesmírně těšíme. Tentokrát by měla více prostoru dostat Salma Hayek jako manželka postavy Samuela L. Jacksona.

28. Death on the Nile

Podobně jako v případě Vraždy v Orient Expresu, i v pokračování se většina příběhu bude odehrávat v jednom uzavřeném prostoru. Vlak tentokrát vystřídá loď plná podezřelých. Když dojde k vraždě, je právě na Poirotovi, aby záhadu rozlousknul. Hlavní roli detektiva opět ztvárnil Kenneth Branagh, přičemž se chopil i režie.

Kromě Branagha si ve filmu zahrají i hvězdy jako Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer či Letitia Wright.

29. Uncharted

Na filmovém Uncharted si vylámala zuby spousta režisérů. Vyvoleným se stal Ruben Fleischer (Zombieland, Venom), který se pokusí zachytit šarm vykradače hrobek a pokladů Nathana Drakea z milované herní série na PlayStation. Jeho mladou verzi si zahraje Tom Holland, přičemž jeho mentora Sullyho ztvární Mark Wahlberg.

Uncharted je ve vývoji tak dlouho, že Wahlberg, který před téměř 10 lety usiloval o roli Drakea, je už dost starý i na Sullyho. Pokud jsi hrál hry, dobře víš, co máš čekat. A pokud ne, představ si ulítlého Indiana Jonese zkříženého s hláškami a spoustou zabíjení a akce.

Uncharted
Zdroj: PlayStation

30. Snake Eyes

Jde o postavu z oblíbené série G.I. Joe. Špionážní akce se tentokrát výhradně zaměří na tichou postavu zabijáka jménem Snake Eyes. V minulých filmech ho hrál Ray Park, jehož vystřídal Henry Goulding.

O ději toho moc nevíme, ale je jasné, že se dočkáme spousty oku-lahodící akce. Zahrají si Samara Weaving či Úrsula Corberó (Tokyo z Money Heist). Akční složku zase pozvedne Iko Uwais (Raid).

31. Killers of the Flower Moon

Příběh vychází ze skutečných událostí a knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odehrává se ve 20. letech 20 století a popisuje sériové vraždy amerických indiánů z kmene Osage. Jednu z hlavních postav si zahraje Leonardo DiCaprio, přičemž režie se chopí Martin Scorsese. Je velká šance, že si po DiCapriově boku zahraje i Robert De Niro.

32. Babylon

Damien Chazelle (Whiplash, La La Land, First Man) se vydá do minulosti v Hollywoodu. Snímek by se měl podívat na fungování „stroje na sny“ v minulém století. Do hlavních rolí byli obsazeni Brad Pitt a Emma Stone. Spekuluje se však, že Emmu Stone kvůli těhotenství nahradila Margot Robbie.

Více informací o snímku nemáme, ale Chazelle se už dávno zařadil k nejlepším režisérům současnosti. Nemusíme v podstatě vidět ani trailer, jen nám dovolte koupit si lístek do kina.

33. Mortal Kombat

Nový Mortal Kombat se bude více podobat hrám. Scenárista Simon McQuoid ujišťuje, že extrémní a explicitní násilí fatalit nebude chybět ani v kině: „Abych řekl, byly dny, kdy mi na place bylo špatně. Nedělám si srandu... Vůbec nešetřili,“ vyjádřil se pro média.

 

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 92782 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • V čem se bude Mortal Kombat podobat novým hrám
  • Kteří oscaroví tvůrci a herci chystají na příští rok nové filmy
  • Jaké pecky plánuje vydat Netflix
  • Která herečka si zahraje Barbie
  • V jakých filmech uvidíme DiCapria, Chalameta, De Nira a další hvězdy
Domů
Sdílet
Diskuse