Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2021 22:10
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Dnes ne, bolí mě hlava: Vztahy bez sexu jsou fenoménem mladé generace

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Nový díl našeho vztahového podcastu je tady.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u první epizody našeho pravidelného podcastu Love is on the air v roce 2021. Letošní rok naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach odstartovali ne příliš pozitivním tématem, jedná se však o něco, o co si naši posluchači a posluchačky sami psali, a tím jsou vztahy bez sexu.

Možná tě to překvapí, ale dnešní generace se erotickým radovánkám oddává v porovnání s předchozími generacemi méně. Někteří lidé sex k životu tolik nepotřebují, nevyžadují ho a jejich partnerky či partneři, kterým sex chybí, kvůli tomu mohou poněkud trpět. To nakonec může frustrovaného člověka vést třeba i k nevěře.

Jak se tedy s takovou situací, kdy ve vztahu jeden z dvojice odmítá sex, vypořádat? I tomu se naše moderátorská dvojice dnes věnuje. Už brzy se navíc můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které dáme prostor vašim příběhům na toto téma. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Slaytiiina: Nejradši bych měl 3 kluky a 2 holky. Známí muži z showbyznysu se jako heterosexuálové tváří jen na veřejnosti Slaytiiina: Nejradši bych měl 3 kluky a 2 holky. Známí muži z showbyznysu se jako heterosexuálové tváří jen na veřejnosti 6. prosince 2020 14:21
Domů
Sdílet
Diskuse