Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. prosince 2020 14:21
Čas čtení 12:29
Adam Novosad

Slaytiiina: Nejradši bych měl 3 kluky a 2 holky. Známí muži z showbyznysu se jako heterosexuálové tváří jen na veřejnosti

REFRESHER ALKOHOL SEX SLOVENSKO YOUTUBE
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Slovák Adam Nemeček aka Slaytiiina miluje kontroverzi, vydělává tisíce eur a z hejtu si těžkou hlavu nedělá. V rozhovoru vysvětluje, jak se ve své tvorbě vyvíjí a co se děje v slovenském showbyznysu.

Všichni v slovenském showbyznysu prý fetují, ale na veřejnosti se přetvařují a tváří se, že nekouří ani cigarety. A stejné je to podle Slaytiiiny i se sexuální orientací mnoha známých tváří.

 

V jednom sexuálním zážitku se známým mužem, který se veřejně prezentuje jako vzorný heterosexuál, si to vyzkoušel Adam na vlastní kůži. „Někdo se tváří, že je úplně hetero, a pak si ode mě nechá vykouřit penis potají v zákulisí,“ říká v rozhovoru pro REFRESHER.

Doporučeno
První česká transgender modelka Peťa Nitka: Chci lidem ukázat, že je v pořádku být jako já První česká transgender modelka Peťa Nitka: Chci lidem ukázat, že je v pořádku být jako já 17. února 2019 13:01

Adam Nemeček si své internetové alter ego Slaytiiina vytvořil před více než třemi lety, když si prý uvědomil, že na slovenské scéně není žádný kontroverzní a barevný tvůrce, který by pobíhal po ulici s make-upem, parukou a v ženských šatech.

Dnes sklízí úspěch, o jakém se mu původně ani nezdálo. Vydělává tisíce eur, hrnou se mu spolupráce od všemožných značek a naposledy zaujal slovenský internet písničkou s legendární Norou Kabrhelovou. Na druhou stranu dostává masivní vlnu kritiky a obrovské množství hejtu za svůj vzhled a kontroverzní chování.

V tomto článku si přečteš:
  • Jak reaguje na kritiku, že poškozuje jméno LGBTQ komunity
  • Kolik peněz si zatím vydělal za svou nejlépe placenou spolupráci
  • Jak přemluvil Noru Kabrhelovou, aby s ním nahrála písničku
  • Jak se prý v showbyznysu fetuje na každém kroku
  • Co vzkazuje Kotlebovi, který jeho fotky použil jako „odstrašující příklad“

Slaytiiina
Zdroj: Instagram

Všichni vědí, že Adam je tvé skutečné já a Slaytiiina je tvá internetová persona. Kdybys měl popsat, jak se identifikuješ jako osoba, jak by to bylo?

Vnímám se jako kreativní a cílevědomý člověk. Jsem ochotný udělat vše pro to, abych dosáhl, co chci a jdu i přes mrtvoly. Neřeším sociální a morální normy nastavené společností. Zkrátka vím, že chci být úspěšný, slavný a bohatý, a je mi úplně jedno, že se musím ztrapnit na internetu a bude mě polovina Slovenska nenávidět, pokud dosáhnu to, co chci.

Když se ráno vzbudíš, na kolik procent se cítíš jako Adam a na kolik jako Slaytiiina?

Když se ráno probudím, jsem vždy Adam. Většinu času jsem Adam, jen na internet nedávám tu Adamovskou část, protože to není zajímavé. Já chci lidem ze svého života ukázat jen to nejpoutavější a přesvědčit je o tom, že Slaytiiina je nějaký nadčlověk. Nechci, aby mě vnímali jako obyčejného člověka.

Já sám vím, jak jsem vnímal různé celebrity, když jsem byl mladší a neviděl jsem jim úplně do života. Většinou jsem je viděl v těch nejlepších a nejzajímavějších momentech a nedokázal jsem si představit, že jsou to reální lidé. Přesně tehdy jsem byl jimi nejvíce posedlý a nejvíce jsem je obdivoval.

Jakmile jsem zjistil, že jsou to obyčejní lidé, už mi tak zajímaví nepřišli. Chci, aby lidé viděli z mého života jen to nejzajímavější a nejsurreálnější, protože v realitě vypadám běžně jako Adam, možná 80 procent času.

Teď bych měl nejraději 3 kluky a 2 holky najednou. To by bylo naprosto ideální. Ale po třicítce si představuji, že budu mít ženu a děti.

Říkáš, že jdeš i přes mrtvoly, abys vyvolal kontroverzi. Řada lidí tě ale kritizuje, že svým chováním škodíš image LGBT lidí. Máš pocit, že jsi dobrý reprezentant LGBT komunity na Slovensku?

Já si uvědomuji, že to má na LGBT komunitu pozitivní i negativní dopad. Rozšiřuji o ní povědomí a prezentuji myšlenku, že všichni můžeme být jiní a je to v pořádku, protože běžní lidé najednou díky mně mají na očích to, co by jinak neviděli. Na Slovensku to není úplně běžné.

Nicméně, uvědomuji si, že někdy mým kontroverzním chováním mohu dělat špatné jméno té komunitě, a pak si Slováci myslí, že LGBT lidé nejsou zcela normální a všichni jsou takoví pri***aní jako já.

Ale zase, já se nikam nepodepsal, že se budu chovat jako něčí vzor. Já jsem opravdu přišel do showbyznysu proto, abych lidi bavil. Nebudu lhát, do showbyznysu jsem přišel ze sobeckých důvodů, protože chci být slavný a úspěšný, protože mě to baví. Je to o mně a ne o tom, že bych chtěl někomu prodat nějakou myšlenku.

Slaytiiina
Zdroj: Instagram

Na internetu už jako Slaytiiina vystupuješ více než tři roky. Na začátku tě ve videu vyhazovali ze sekáče a nakupoval jsi ve spodním prádle v supermarketu, ale od té doby jsi svou tvorbu pozměnil. Proč?

Změnila se ze dvou důvodů. Zaprvé z osobních důvodů, protože kdysi, když jsem v daném okamžiku měl náladu něco natočit, tak jsem to natočil. Já jsem takový, že jakmile jednou něco zdolám, už mě to nebaví. Stále se potřebuji nějak vyvíjet, vymýšlet něco nového a v té době jsem podle mě dosáhl stropu kontroverznosti. Co dál?

Chci být úspěšný v mainstreamu, protože na československé scéně není žádný takový LGBT barevný člověk jako já, který by působil v mainstreamu. Nastavil jsem si tuto metu jako výzvu a abych prorazil u širší veřejnosti, musel jsem pozměnit svůj obsah.

A druhý důvod?

Snažím se být sám sebou, ale postupně jsem začal brát v úvahu, s jakým obsahem jsou značky ochotné spolupracovat. Musím se přiznat, že to zašlo do takové míry, až jsem začal být trochu příliš komerční na úkor projevu své osobnosti, protože se mi najednou začaly sypat peníze. Říkal jsem si, wow, je to super, jsem student a vydělávám tisíce eur, to musím využít.

Vybíral jsem si jen ty aktivity, ze kterých proudily peníze a vykašlal jsem se na všechny zábavné věci. Když jsem tak reflektoval poslední období, až mi to bylo líto, že jsem to nechal zajít takhle daleko. Nyní se snažím naopak dostat k tomu, kde jsem začínal, být méně komerční a dělat více bláznivých věcí na úkor toho, že nebudu mít tolik spoluprací.

Mnoho lidí v komentářích pod tvými videy píše, jak je překvapilo, že působíš jako velmi inteligentní osoba, i když se tak navenek jako Slaytiiina neprezentuješ.

To je můj cíl. V takových rozhovorech chci, aby oni věděli, kdo opravdu jsem a viděli mé pravé já. Moje alter ego Slaytiiinu však musí vnímat jako zpěváka na pódiu či herce na jevišti. Já to už dělám jako hereckou roli, když zapomenu kdo skutečně jsem a hraji jen svoji postavu, kterou jsem si vymyslel.

Ani lidem nevyčítám, pokud si o mně myslí, že mám v hlavě úplně na***no a že se umím pouze polonahý předvádět na internetu, protože tak se hlavně prezentuji. Ale já to vnímám tak, že každá pozornost je dobrá pozornost, takže i hejteři mi přidávají na slávě.

Doporučeno
Nora Mojsejová a Slaytiiina rapují: Nedejte se oje**t, chceme keš, pohneme se a jsme na Refresheru Nora Mojsejová a Slaytiiina rapují: Nedejte se oje**t, chceme keš, pohneme se a jsme na Refresheru 15. listopadu 2020 19:07


Kdy se to v tvé kariéře zlomilo a začaly ti značky nabízet spolupráce?

Když jsem měl kolem 50 tisíc followerů, začaly mi chodit velké spolupráce. Není to až tak o těch followerech jako spíše o kontaktech. Začal jsem poznávat zástupce velkých firem a když mě takový reprezentant společnosti osobně poznal a viděl v realitě, že na internetu je to jen vystoupení a ve skutečnosti vím přesně, co dělám a mám za tím nějakou strategii, tak jsou ochotni pustit se do nějaké spolupráce.

Ty značky obvykle vidí, že mám velkou prodejní sílu. Vidí, že produkty dokážu lidem prodávat, jako když jsem začal se svým merchem, který si koupily stovky a pak tisíce lidí. A tehdy nebyl ani moc family friendly, protože jsem jím prezentoval alkohol či sex a nebyl určen pro děti, ale přesto si ho spousta dětí kupovala. Vše je tak o penězích.

Slaytiiina
Zdroj: Instagram

Za post na Instagram chceš 500 eur, za video na YouTube klidně i 1 000 eur. V rámci jaké spolupráce sis dosud vyžádal nejvíce peněz a kolik to bylo?

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 91983 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Kolik peněz si zatím vydělal za svou nejlépe placenou spolupráci
  • Jak přemluvil Noru Kabrhelovou, aby s ním nahrála písničku
  • Zda si spolupráci s Norou vytipoval jen kvůli tomu, aby na ní dobře vydělal
  • S kterým raperem by nejraději nahrál featuring
  • Jak se prý mezi známými v showbyznysu fetuje na každém kroku
  • Proč mnoho lidí ze slovenského showbyznysu tají, že nejsou heterosexuálové
  • Kdy měl sexuální zážitek se známým mužem slovenského showbyznysu
  • Co vzkazuje Kotlebovi, který jeho fotky použil jako „odstrašující příklad“
Domů
Sdílet
Diskuse