Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. listopadu 2020 19:07
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Nora Mojsejová a Slaytiiina rapují: Nedejte se oje**t, chceme keš, pohneme se a jsme na Refresheru

HUDBA
Uložit Uložené

Překvapivá novinka je chytlavější, než bys čekal.

Nora Mojsejová a Slaytiiina vydávají společnou skladbu s názvem Nedejte se Ojeb *ť. Nora sice nedoručila vlastní sloku, minimálně lipsync ale naznačuje, že by to zvládla a jako bonus se společně se Slaytiiinou spolu předvádějí ve videoklipu od Lukáše Kašáka. O hudební produkci se v tomto případě postaral Sinato.

Doporučeno
Ca$hanova Bulhar za 8 minut prodal merch a CDs za 560 709 korun. Spadla i platební brána Ca$hanova Bulhar za 8 minut prodal merch a CDs za 560 709 korun. Spadla i platební brána 15. listopadu 2020 21:38

Samotný text postavila dvojice na hlášce, kterou se Nora proslavila ještě během politické kampaně v době, kdy měla ambici vstoupit do vysoké politiky. V klipu nechybí ani záběry z ikonických videí, kde Nora Mojsejová radila Slovákům, případně vyhrožovala, jak bude řešit své problémy ve Štrasburku. 

Nuže, sen se jim splnil, pohnuly se a jsou na Refresheru. 

Když jsme se v květnu 2019 Slaytiiiny ptali, jak se plánuje v hudbě posouvat, řekla nám, že sice plánuje nové skladby, nechce se však tomuto řemeslu věnovat profesionálně: „Hudba je něco, co mě vždy fascinovalo. V blízké době plánuji vydat další skladby, nepovažuji se však za žádného velkého zpěváka. Je to jen hobby,“ řekl Adam alias Slaytiiina pro REFRESHER.

 

Domů
Sdílet
Diskuse