Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2021 18:36
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

DJka Veni: Místo hudby mě teď živí svařování střech (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Poslechni si nový rozhovor s Veni, mladou a úspěšnou DJkou.

Je mladá, úspěšná a ještě o ní jistě hodně uslyšíme. Řeč není o nikom jiném než o DJce Veni, která se stala hostem v našem novém rozhovoru. V tom se s námi podělila například o to, co taková práce obnáší, prozradila nám ten nejhorší zážitek ze své show a také nám popsala, jak pandemie koronaviru zasáhla do jejích aktivit.

Náš moderátor Kapitán Maty si s Veni dále popovídal například o jejím vlastním hudebním projektu, o tom, jaké má sny a cíle do budoucna, ale v neposlední řadě se dozvíš i to, jaký má takto nadaná DJka vztah k Instagramu a ke svému duševnímu zdraví. 

Doporučeno
Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) 10. ledna 2021 19:10

A aby toho nebylo málo, celý rozhovor v nesestříhané verzi si můžeš pustit jako podcast na streamovacích platformách. Na našem Spotify si tak můžeš vychutnat více než 40 minut rozhovoru, který je plný dodatečných zajímavostí. Přejeme příjemný poslech! 

Domů
Sdílet
Diskuse