Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2021 15:03
Čas čtení 0:49
Adam Novosad

Žena venčila svého manžela na vodítku jako psa, protože se chtěli vyhnout zákazu vycházení

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Kanadská dvojice měla pocit, že našla díru v nových opatřeních.

Kanadská dvojice vymyslela zajímavý způsob, jak se vyhnout zákazu vycházení, který začal v provincii Quebec platit od minulého víkendu.

Mezi osmou večer a pátou ráno musí lidé zůstávat ve svých příbytcích, ale i tam, samozřejmě platí několik výjimek. Jednou z nich je možnost vyvenčit svého psa v blízkosti příbytku, a tak se tuto výjimku rozhodla dvojice využít, upozorňuje BBC.

Policie zahlédla ženu v městě Sherbrooke kolem deváté večer, jak se prochází po ulici se svým manželem na vodítku. Oba se tak vydali porušit zákaz vycházení jen pár chvil poté, co vstoupili v platnost.

Policisté se možná pousmáli, když jim žena vysvětlovala, že se svým manželem jen dodržují pravidla pro domácí zvířata, ale nad párem se muži zákona neslitovali.

S policií vůbec nespolupracovali, a tak domů odcházeli s pokutami ve výši v přepočtu skoro 26 tisíc korun. Za nerespektování zákazu vycházení přitom dostali pokutu oba zvlášť.

Doporučeno
Porotce německé Superstar přirovnal opatření proti koronaviru k nacistickým koncentračním táborům, ze show ho vymazali Porotce německé Superstar přirovnal opatření proti koronaviru k nacistickým koncentračním táborům, ze show ho vymazali 13. ledna 2021 19:11

Policisté z provincie Quebec dohromady pokutovali až 750 osob za to, že ze svých domovů vyšli navzdory novým pravidlům.

Domů
Sdílet
Diskuse