Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 16:11
Čas čtení 0:42
Vojtěch Vanda

Řidič v Blansku srazil chodkyni. Okřikl ji, ať nevolá policii, a ujel

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Chování některých řidičů nezná mezí.

Šokující chování některých řidičů nezná mezí. Jedno z nich ohlásila žena, která se stala obětí nedávné dopravní nehody. V neděli dopoledne přecházela po přechodu pro chodce silnici ve Svitavské ulici v Blansku, kde ji znenadání srazil řidič. Ten po nehodě zastavil pouze proto, aby ženu okřikl, ať nevolá polici. Následně z místa ujel. Policie po muži pátrá.

Doporučeno
„To je bomba, vojáku!“ Policisté pátrají po muži, který nechal před Pražským hradem kufr s domnělou výbušninou „To je bomba, vojáku!“ Policisté pátrají po muži, který nechal před Pražským hradem kufr s domnělou výbušninou 12. ledna 2021 12:25

Mladé ženě, která se v neděli dopoledne procházela v Blansku, zkazil víkend střet s velice hrubým řidičem. V 10 hodin a 50 minut, když přecházela silnici před kruhovým objezdem v ulici Svitavská, ji totiž srazil kolemjedoucí řidič.

Domů
Sdílet
Diskuse