Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2021 6:40
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor tvrdě prohrává v druhém kole! Stane se Dustin Poirier králem lehké váhy?

SPORT UFC
Uložit Uložené

Hlavním zápasem UFC 257 se stala očekávaná odveta Conora McGregora s Dustinem Poirierem.

Fanoušci smíšených bojových umění se dnes v noci dočkali vysoce očekávané odvety hvězdného Conora McGregora s Dustinem Poirierem. Ti se střetli v hlavním zápase na turnaji UFC 257 v Abú Dhabí, kde se mimo jiné představil i česko-uzbecký zápasník Makhmud Muradov, který si připsal již 14. výhru v řadě.

Doporučeno
Makhmud Muradov znovu vítězí v UFC! Česko-uzbecký bojovník má už 14 výher v řadě Makhmud Muradov znovu vítězí v UFC! Česko-uzbecký bojovník má už 14 výher v řadě 24. ledna 2021 5:14

Z prvního zápasu McGregora s Poirierem z roku 2014 odcházel po necelých dvou minutách jako vítěz irský bouřlivák, který před pár týdny divákům slíbil, že tentokrát znovu zvedne laťku a Poiriera ukončí už do 60 sekund

Tuto predikci ale McGregor nedokázal naplnit. Fanoušky nejprve čekalo atraktivní první kolo, které nabídlo hned několik zajímavých momentů. Oba bojovníci si v jednu chvíli vyměňovali údery ramenem a Conor se zdál být ve skvělé formě, ukončení jsme ale v první pětiminutovce neviděli. 

Ve druhém kole pak ale otěže zápasu plně převzal Poirier, který tvrdou kombinací poslal Conora k zemi, kde jej dalšími údery ukončil. Irský bojovník po zápase svému soupeři sportovně pogratuloval a uznal jeho skvělý výkon.

Doporučeno
Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC 22. ledna 2021 12:00

Po této výhře by měl Dustin Poirier dostat šanci bojovat o pás v lehké váze (do 70 kilogramů) pravděpodobně v boji s Michaelem Chandlerem, který porazil Dana Hookera v hlavním předzápase večera. Této divizi roky kraloval neporažený šampion Khabib Nurmagomedov, který však po svém posledním zápase loni oznámil konec profesionální kariéry. 

Pokud se tedy dagestánský škrtič nerozhodne pro návrat, fanoušci by se letos měli dočkat korunovace nového šampiona této váhové kategorie. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ufc (@ufc)

Domů
Sdílet
Diskuse