Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2021 5:14
Čas čtení 1:04
Ondřej Jarůšek

Makhmud Muradov znovu vítězí v UFC! Česko-uzbecký bojovník má už 14 výher v řadě

SPORT UFC
Uložit Uložené

Makmud Muradov se dnes v noci na turnaji UFC v Abú Dhabí utkal s Andrewem Sanchezem.

Česko-uzbecký MMA zápasník Makhmud Muradov se dnes v noci vrátil po více než roce zpátky do oktagonu. Na ostře sledované akci UFC 257 v Abú Dhabí se „Mach“ střetl Andrewem Sanchezem, výhercem televizní show The Ultimate Fighter, který odcházel ze svých předešlých čtyř zápasů třikrát jako vítěz. Oproti tomu Muradov do zápasu šel s neuvěřitelnými třinácti výhrami v řadě.

V prvním kole prokázal Mach o něco větší tvrdost i přesnost. Soupeře opakovaně ohrožoval svou obávanou pravačkou, před kterou Sancheze varoval o přestávce i jeho trenérský tým. V dominantnějším výkonu Muradov pokračoval i v druhém kole, kdy se zdálo, jako by Sanchez začínal cítit, že mu zápas utíká mezi prsty.

V posledním kole pak už Muradov své dílo skvěle dokonal, tvrdou kombinací Sancheze ukončil na TKO a svou senzační šňůru výher prodloužil na 14 vítězství v řadě. Po zápase mu pogratuloval i samotný šéf UFC Dana White. Mach nezapomněl poděkovat ani českým fanouškům a v rozhovoru také řekl, že tuto výhru věnuje své malé dcerce.

Doporučeno
Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC 22. ledna 2021 12:00

Pro Muradova se jednalo už o třetí bitvu na poli nejslavnější MMA organizace světa UFC. V obou předešlých zápasech zvítězil, z posledního zápasu s Trevorem Smithem z konce roku 2019 si dokonce „Mach“ díky famóznímu knockoutu vysloužil finanční bonus ve výši 50 tisíc dolarů.

Hlavním tahákem dnešního turnaje se stala vysoce očekávaná odveta Conora McGregora s Dustinem Poirierem. Prakticky každá akce, na které zápasí slavný irský bojovník, se ze strany diváků těší obrovské pozornosti, proto se pro ostatní zápasníky na kartě jedná o velkou příležitost, jak díky svému výkonu zaujmout širokou veřejnost a ještě více se zviditelnit. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ufc (@ufc)

Domů
Sdílet
Diskuse