Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2021 10:56
Čas čtení 1:25
Vojtěch Vanda

Napadení reportéra TV Nova: „Jste na soukromém pozemku,“ křičeli vlekař i lyžaři

NEWS ČESKO KORONAVIRUS LYŽOVÁNÍ
Uložit Uložené

Napadení reportéra TV Nova začala řešit policie.

V České republice stále platí zákaz provozování lyžařských vleků a lanových drah. Z vládního vyhlášení nesmí provozovatelé rozjet vleky pro veřejnost až do 14. února. Vyhlášení ale o víkendu několik vlekařů porušilo, například vlek v Čenkovicích na Orlickoústecku veřejnost vozil. Skutečnost zaznamenali i reportéři televize Nova, kteří se na místo přijeli podívat, avšak místo odpovědí na otázky se dočkali akorát fyzického napadení.

Doporučeno
Blatný chtěl rezignovat už na začátku roku. Premiér neumí najít náhradu, tvrdí server Neovlivní Blatný chtěl rezignovat už na začátku roku. Premiér neumí najít náhradu, tvrdí server Neovlivní 1. února 2021 8:12

Nesestříhané záběry z pokusu o reportáž televize zveřejnila v neděli odpoledne. Podle článku, po zveřejnění reportáže, lidé stále vyhrožují reportérovi na sociálních sítích. Jak nicméně informuje průvodní článek TV Nova, reportér přitom pouze vykonával svou práci; když viděl, že je na sjezdovce pohyb i přes vládní zákaz, jeli se s kameramanem na místo zeptat, proč tomu tak je. 

Domů
Sdílet
Diskuse