Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2021 8:12
Čas čtení 1:19
Adam Smeták

Blatný chtěl rezignovat už na začátku roku. Premiér neumí najít náhradu, tvrdí server Neovlivní

NEWS
Uložit Uložené

Premiér nicméně odchod ministra zdravotnictví popírá.

V posledních dnech se stále více debatuje nad odchodem Jana Blatného z postu ministra zdravotnictví. Podle informací České televize by měl odejít v příštích 14 dnech. Zaznělo to v pořadu Otázky Václava Moravce. Andrej Babiš nicméně tyto spekulace popírá. „Ne, celé je to spekulace,“ odpověděl portálu SeznamZprávy. Podle serveru Neovlivní ale o rezignaci uvažoval i sám Blatný, a to již na začátku roku.

Podle zjištění novinářů z týmu Sabiny Slonkové chtěl Blatný skončit poté, co stát spustil registrační systém na očkování, který selhal. „Chtěl s tím seknout. Prohlásil, že tohle fakt nemá zapotřebí, aby byl za tak velkého idiota,“ prozradil Neovlivní.cz jeden z jeho spolupracovníků.

Doporučeno
Aktualizováno: Ministr zdravotnictví Blatný má údajně do 14 dní skončit. Je to lež, reaguje Babiš Aktualizováno: Ministr zdravotnictví Blatný má údajně do 14 dní skončit. Je to lež, reaguje Babiš 31. ledna 2021 13:38
Domů
Sdílet
Diskuse