Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2021 19:37
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Youtubera zastřelili při natáčení pranku, testuje se lék na covid a Česko má šanci na Oscara

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nový díl Freshnews je tady.

Vítej u nového dílu našich pravidelných Freshnews. V dnešním díle, kterým tě provede naše moderátorka Petra, se podíváme na několik radostných zpráv, ale bohužel se nevyhneme ani těm tragickým. Pojď se tedy s námi podívat, co se za poslední dny u nás i ve světě událo.

Začneme pozitivní novinkou. Český film Šarlatán s Ivanem Trojanem v hlavní roli se totiž dostal do užší nominace na Oscara a je tak o krok blíž k zisku cenné sošky. V kategorii zahraniční film se nachází celkem patnáct snímků, mezi nimiž je například i dánský film Chlast s Madsem Mikkelsenem. 

Českem otřásla také zpráva z módního světa. Známý prodejce tenisek a oblečení Footshop totiž koupil svého konkurenta Queens. Cena za stoprocentní podíl ve firmě prý byla v řádech středních desítek milionů korun. Obě značky budou fungovat samostatně dál. 

Doporučeno
Měsíc jsem se otužovala a praktikovala Wim Hofovu metodu dýchání: Lépe jsem spala a zlepšila se i moje psychika Měsíc jsem se otužovala a praktikovala Wim Hofovu metodu dýchání: Lépe jsem spala a zlepšila se i moje psychika 10. února 2021 10:45

A co dalšího se v nové epizodě dozvíš? Například o mladém youtuberovi, který tragicky zahynul při natáčení prankového videa, máme pro tebe zprávu o testování léku proti nemoci covid-19 a věnujeme se i důležitému upozornění, se kterým přišel Bill Gates. Přejeme příjemnou podívanou. 

Domů
Sdílet
Diskuse