Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2021 17:30
Čas čtení 1:26
Martin Mičuda

Nádherná Škoda Enyaq se ukazuje v ještě přitažlivějším balení. Verze Sportline dodává 21" disky a černé detaily

Nádherná Škoda Enyaq se ukazuje v ještě přitažlivějším balení. Verze Sportline dodává 21" disky a černé detaily
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/the-skoda-enyaq-sportline-iv-dynamic-and-sporty/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Sportline se začlení i do nabídky elektrického SUV.

Škoda nám už při oficiálním odhalení zcela nového elektromobilu Enyaq iV potvrdila, že časem se nabídka rozšíří i o vrcholnou sportovní variantu. A co víc, víme už i to, že RS iV bude mít dva elektromotory o výkonu 225 kW / 306 koní a 460 Nm, přičemž baterie s kapacitou 82 kWh má zaručit dojezd 460 km. Samozřejmě za předpokladu, že řidič nebude opakovaně zkoušet akceleraci na stovku za 6,2 sekundy či maximálku 180 km/h.

Kdy se však tato varianta objeví i v aktuální nabídce, je sporné, než se tak ale stane, čekání nám má zkrátit právě odhalená novinka. Tou je sportovně střižená verze s tradičním názvem Sportline zaměřená výhradně na optické vylepšení. Enyaq iV je tak dalším modelem značky Škoda, který se může přímo z výroby pyšnit tradičními černými detaily – maska, okenní lišty, kryty zpětných zrcátek, střešní nosič, zadní difuzor či plakety.

Doporučeno
Nová Fabia se začíná rýsovat. Přinese atraktivní design a řadu překvapivých změn Nová Fabia se začíná rýsovat. Přinese atraktivní design a řadu překvapivých změn 12. února 2021 17:34
Skoda, Enyaq,
Zdroj: https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/the-skoda-enyaq-sportline-iv-dynamic-and-sporty/

Standardem jsou ostatně 20" disky Vega a volitelné jsou nádherné, dvoubarevné 21" disky Betria. Jak uvádí Škoda, tyto disky v příslušném barevném provedení budou k dispozici výhradně pro verzi Sportline. Ta zároveň v rámci standardní výbavy dostane i nejvyšší světelnou techniku, tedy Matrix LED světla.

Domů
Sdílet
Diskuse