Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2021 20:25
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Tvůrci dokumentu V síti zvažují žalobu německé televize, Ektor vydává deluxe verzi alba Original

Freshnews: Tvůrci dokumentu V síti zvažují žalobu německé televize, Ektor vydává deluxe verzi alba Original
Zdroj: V síti / poskytnuto společností Smart Communication
REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nový díl Freshnews je tady.

Středa už tradičně znamená nový díl Freshnews a ani dnešní den samozřejmě není výjimkou. Dnešním dílem těch nejčerstvějších novinek z posledních dní tě provede naše moderátorka Kateř, která si přichystala zprávy z oblasti hudby, politiky i filmů. Tak pojďme na to.

Začneme již tradičně rapem, a to konkrétně deluxe verzí Ektorovy desky Original. Ta oproti původnímu albu dostane pět nových skladeb, na kterých hostují Yzomandias či Sergei Barracuda, a pokud chceš, Original deluxe si můžeš předobjednat už nyní.

Z oblasti kinematografie se zaměříme na oceňovaný dokument V síti, který pojednával o problematice internetových predátorů. Námět se očividně zalíbil i německé televizi RTL, která uvedla film velice podobný tomu od Víta Klusáka a Barbory Chalupové. Tvůrci už dokonce zvažují právní kroky.

Doporučeno
Klusák: Německá televize RTL nám ukradla V síti. Zvažujeme právní kroky Klusák: Německá televize RTL nám ukradla V síti. Zvažujeme právní kroky 9. března 2021 17:25

A co dalšího se v dnešním díle dozvíš? Tak třeba o tom, jak můžeš vyhrát let do vesmíru, o kontroverzním politikovi Lubomíru Volném, který navzdory šíření dezinformací získává stále více popularity, a představíme ti také nečtenější články na REFRESHERu. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse