Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2021 15:20
Čas čtení 1:06
Vojtěch Vanda

Necenzurovaná verze dokumentu V síti je na HBO GO

Necenzurovaná verze dokumentu V síti je na HBO GO
Zdroj: s povolením Milana Jaroše
FILMY A SERIÁLY ČESKO V SÍTI VÍT KLUSÁK
Uložit Uložené

Úspěšný dokument o sexuálním obtěžování dětí na českém internetu je divákům k dispozici na streamovací službě ve verzi 18+.

Nejnavštěvovanější film minulého roku, který nově získal Českého lva za Nejlepší dokument. Film V síti režisérů Barbory Chalupové a Víta Klusáka ukazuje, že téma zneužívání malých dětí na internetu je ožehavé téma, o kterém je třeba mluvit a dále jej šířit. S tím by mohla pomoci televizní stanice HBO a jejich streamovací služba HBO GO, která necenzurovanou verzi dokumentu uvedla ve čtvrtek.

Doporučeno
V síti: Co se stalo s predátory, kteří v dokumentu vystupují? V síti: Co se stalo s predátory, kteří v dokumentu vystupují? 11. března 2021 10:54

Od 11. března se na HBO GO můžeš podívat nejen na klasickou verzi s cenzurovanými obličeji a obrázky, které sexuální predátoři posílali, ale také na tu, kde je surová realita internetu vykreslena bez cenzury. Zakryty zůstanou pouze obličeje mužů. Na lineárním HBO se verze objeví v neděli 4. dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse