Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2021 18:30
Čas čtení 1:05
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Manželka Rytmuse odsoudila fat-shaming, kontroverzní zápas Slavie vyšetřuje policie

Freshnews: Manželka Rytmuse odsoudila fat-shaming, kontroverzní zápas Slavie vyšetřuje policie
Zdroj: Andrew Milligan - Pool/Getty Images
REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl Freshnews.

 

Každou středu se železnou pravidelností na našem youtubovém kanále vychází nový díl našich pravidelných Freshnews, v nichž shrnujeme všechna důležitá témata z několika posledních dní. Aktuální epizodou tě provede naše moderátorka Petra, tak se pohodlně usaď a užij si dnešní díl.

Jako obvykle nechybí rap, dnes jsme konkrétně zařadili nový klip, který vydal STEIN27. Vizuál dostala skladba Poslední tag z raperova loňského alba Teorie pádu, kterému jsme na REFRESHERu věnovali i recenzi. STEIN27 ve skladbě mimo jiné popisuje noční život v brněnských klubech a ulicích se všemi jeho temnými stránkami. Pokud jsi tedy klip ještě neviděl, doporučujeme to napravit.

Doporučeno
Stand–up komička Simona: Rytmus nezaútočil jen na mě, ale na všechny ženy, které se sebou nejsou spokojené (Rozhovor) Stand–up komička Simona: Rytmus nezaútočil jen na mě, ale na všechny ženy, které se sebou nejsou spokojené (Rozhovor) 22. března 2021 19:01

Věnujeme se samozřejmě také kontroverzní událostí, která rozvířila hladiny domácího sportu. Řeč je o zápase Slavie Praha se skotským celkem Rangers FC. Utkání totiž provázela řada drsných zákroků, strkanice na hřišti, nařknutí z rasismu a fyzické napadení po zápase. Olej do ohně pak přilili ještě radikální fanoušci Slavie, kteří poslali rasistický vzkaz Glenu Kamarovi. Celou kauzu shrnujeme v našem videu.

A co dalšího se v dnešních Freshnews dozvíš? Tak například o napjaté situaci mezi Rytmusem a slovenskou komičkou Simonou, která se dle vlastních slov stala terčem body shamingu, což v našem rozhovoru označila za „naprosto přízemní a ubohé“. Věnujeme se ale také úmrtí legendární zpěvačky Hany Hegerové, která zemřela v 89 letech. 

Domů
Sdílet
Diskuse