Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2021 14:33
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Záchranáři dostanou 120 tisíc na odměnách, slíbil Babiš

Záchranáři dostanou 120 tisíc na odměnách, slíbil Babiš
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ ČESKO
Uložit Uložené

Schůzka předsedkyně odborového svazu zdravotnictví a sociální péče Dagmar Žitníkové s premiérem vyšla pro záchranáře dobře.

Záchranáři by měli na odměnách získat 120 tisíc korun. Předsedkyni odborového svazu zdravotnictví a sociální péče Dagmar Žitníkové to měl na čtvrteční schůzce slíbit premiér Andrej Babiš (ANO), zjistil iDNES.cz. Přitom ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) minulý týden uvedl, že záchranáři dostanou stejnou odměnu jako ostatní zdravotníci.

Doporučeno
Odměny pro zdravotníky schváleny. Stát pro ně vyčlenil 12 miliard korun Odměny pro zdravotníky schváleny. Stát pro ně vyčlenil 12 miliard korun 8. března 2021 17:45

„Mluvil jsem i s pojišťovnami a požádám pana ministra, aby to zkrátka napravil, jelikož si to zaslouží,“ řekl webu iDNES.cz po čtvrteční schůzce s předsedkyni odborového svazu zdravotnictví a sociální péče Dagmar Žitníkové své stanovisko premiér Babiš v souvislosti s výší odměn záchranářů.

Domů
Sdílet
Diskuse