Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2021 14:47
Čas čtení 1:06
Martin Mičuda

Elektrická vlajková loď od Mercedesu odhaluje interiér s revolučním 141 cm panelem displejů

Elektrická vlajková loď od Mercedesu odhaluje interiér s revolučním 141 cm panelem displejů
Zdroj: Daimler
TECH
Uložit Uložené

Elektrický Mercedes-Benz EQS má parádní interiér.

Automobilka Mercedes-Benz v úvodu roku naznačila, že chystaná elektrická vlajková loď EQS dostane revoluční palubní desku. Jejím centrem je totiž tzv. MBUX Hyperscreen, tedy obrovská klenutá obrazovka, která se táhne téměř celou šířkou palubky. V uplynulých hodinách značka oficiálně odhalila interiér chystaného elektromobilu a koncept palubky v plné kráse.

Doporučeno
Král je jen jeden. Vyzkoušeli jsme nový Mercedes-Benz třídy S za téměř 5 milionů korun Král je jen jeden. Vyzkoušeli jsme nový Mercedes-Benz třídy S za téměř 5 milionů korun 20. ledna 2021 14:30


Už na první pohled je jasné, že NEK bude jakousi třídou S mezi elektromobily, a to se vším, co k tomu patří. V základní konfiguraci bude nové NEK sdílet rozložení displejů právě s novým S – před řidičem budou volně stojící 12,3" digitální budíky, zatímco ze středového tunelu přímo vystupuje 12,8" displej infotainmentu.

Mercedes-Benz, EQS,
Zdroj: https://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko/Start.xhtml?oid=4836258
Domů
Sdílet
Diskuse