Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2021 16:31
Čas čtení 0:45
Vojtěch Vanda

Mám kožní problémy, vysvětloval muž svou „masturbaci“ v pražském metru policistům

Mám kožní problémy, vysvětloval muž svou „masturbaci“ v pražském metru policistům
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Osoba, oblečená pouze v kalhotech a jedné ponožce, byla předána státním policistům.

Pražští městští strážníci museli řešit další případ spojený s obnažováním se na veřejnosti. Během čtvrtku a pátku minulého týdne byli voláni do stanice metra Černý Most, kde se nacházel polonahý muž, jenž měl na veřejnosti masturbovat. Když jej konfrontovali, vysvětloval jim, že neonanuje, nýbrž bojuje s kožní chorobou, což se může jako masturbace jevit.

Doporučeno
Jelen, který myslivci při honu ukradl kulovnici a utekl, už není ozbrojený. Zbraň se našla ve sněhu Jelen, který myslivci při honu ukradl kulovnici a utekl, už není ozbrojený. Zbraň se našla ve sněhu 29. března 2021 16:13

Městští strážníci obdrželi na konci minulého týdny dva prakticky totožné telefonáty na tísňovou linku, které hlásily stejný obsah. Podle nich se ve stanici Černý Most v Praze nacházel muž, který měl na veřejnosti masturbovat. Na místo proto byla vyslána hlídka, která měla domnělého onanistu konfrontovat.

Domů
Sdílet
Diskuse