Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2021 14:39
Čas čtení 1:10
Tímea Krauszová

Bhad Bhabie vydělala na OnlyFans za 6 hodin více než milion dolarů. Překonala rekord Belly Thorne

Bhad Bhabie vydělala na OnlyFans za 6 hodin více než milion dolarů. Překonala rekord Belly Thorne
Zdroj: Scott Dudelson/Getty Images
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Na sociální síti nabízí pikantní obsah.

Bývalá Disney hvězda Bella Thorne byla donedávna nejúspěšnější na placené sociální síti OnlyFans. Za 24 hodin si tam vydělala více než milion dolarů.

Nyní jí ale konkuruje americká raperka a influencerka Bhad Bhabie, která stejný rekord překonala za čtvrtinu času. S výdělkem se pochlubila na Instagramu. Na OnlyFans se přidala jen několik dní po svých osmnáctých narozeninách, které měla 26. března.

První milion měla v kapse do večera

Bhad Bhabie spustila svůj OnlyFans účet ve čtvrtek. Už v ten den večer se pochlubila na sociální síti, jak výborně jí prémiový obsah vydělává. „To není špatné na šest hodin. Ten OnlyFans rekord jsme k**va překonali,“ napsala na Instagram.

Podle screenshotu vybrala celkem 1,03 milionu dolarů, přičemž 757 tisíc pochází z předplatného a více než 267 tisíc za platby v soukromých zprávách. Dalších 5,5 tisíc dolarů jí vydělalo tzv. spropitné, které můžeš na OnlyFans poslat komukoliv.

Domů
Sdílet
Diskuse