Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2021 8:35
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

BDSM: Proč milujeme výprask a co je otrocká smlouva?

BDSM: Proč milujeme výprask a co je otrocká smlouva?
Zdroj: Pixabay/zseeee/volně k užití
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u nového dílu našeho pravidelného vztahového podcastu Love is on the air. Tentokrát se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřila na poněkud peprné téma, a tím je BDSM. Pokud nevíš, o co se jedná, ve stručnosti by se takto daly označit trochu ostřejší nebo netradiční sexuální praktiky.

Více ti ale prozradíme v samotném podcastu, ve kterém se můžeš těšit na 70 minut plných zábavy a zajímavých informací. Dozvíš se mimo jiné to, že BDSM není jen o plácání nebo používání pout, ale patří sem třeba i mumifikace nebo slovní ponižování.

BDSM je velmi rozšířené téma a spousta párů se takovýmto radovánkách oddává. Jaká jsou ale pravidla BDSM? A co je to otrocká smlouva, kterou náš moderátor Vítek poctivě vyplnil? I o tom si dnes povíme více.

Doporučeno
Profesionální domina: Muži přicházejí o potěšení z análního orgasmu kvůli společenským předsudkům (Rozhovor) Profesionální domina: Muži přicházejí o potěšení z análního orgasmu kvůli společenským předsudkům (Rozhovor) 29. dubna 2019 18:53

A jak už bývá zvykem, ve čtvrtek ti přineseme bonusovou epizodu, která bude věnovaná příběhům našich posluchačů a posluchaček. Pokud máš teda i ty nějakou historku na téma BDSM, nestyď se a poděl se s námi o ni ve zprávách na Instagramu. Třeba se právě i tvůj příběh dostane do čtvrteční epizody. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse