Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2021 19:38
Čas čtení 0:55
Adam Smeták

Like House si odbyl svoji premiéru. Anna Šulc tvůrcům poslala klaunské emoji

Like House si odbyl svoji premiéru. Anna Šulc tvůrcům poslala klaunské emoji
Zdroj: TV Prima/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

První epizoda nové reality show s influencery je za námi.

Televize Prima v pondělí večer odvysílal první díl nové reality show Like House. Parta influencerů, kteří tvoří primárně na TikToku, se sešla ve vile u Berouna, kde stráví následující tři měsíce. Na televizních obrazovkách show poběží každý všední den od 17:15 večer. Podobně jako v show Too Hot To Handle od Netflixu jim bude zadávat virtuální asistent úkoly, které budou plnit. Na konci si vítěz odnese výhru ve výši půl milionu korun.

První den influencery čekala výzva v podobě absence postele. Ve vile se totiž nacházela jen jedna. Museli se tak domluvit, kdo kde bude spát. Následovala výzva, v níž se měli seřadit dle své oblíbenosti a následně měli podle emotikonů hádat jména známých osobností českého internetu. Lepší tým dostal přístup do vířivky. 

Doporučeno
Prima přichází s novou reality show plnou influencerů. Tři měsíce budou v jedné vile soutěžit o půl milionu korun Prima přichází s novou reality show plnou influencerů. Tři měsíce budou v jedné vile soutěžit o půl milionu korun 16. března 2021 20:12
Domů
Sdílet
Diskuse