Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2021 8:12
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

The Weeknd stvořil dokonalou Arianu Grande v továrně na panenky. Sleduj spojení dvou světoznámých umělců

The Weeknd stvořil dokonalou Arianu Grande v továrně na panenky. Sleduj spojení dvou světoznámých umělců
Zdroj: Joseph Okpako/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Fanoušci se dočkali remixu skladby Save Your Tears od The Weeknda. Objevila se v něm i Ariana Grande.

Původní verze skladby Save Your Tears od The Weeknda má jen na YouTube skoro 300 milionů zhlédnutí. Pokud bychom započítali i streamovací služby, pravděpodobně bychom přišli na to, že jde o miliardový hit. Ten nyní jako bonus dostává i remix, ve kterém se objevuje popová zpěvačka Ariana Grande.

Spolupráce pravděpodobně nikoho nepřekvapí, protože nejde o první spojení dvou obrovských jmen amerického hudebního průmyslu, přesto jde o osvěžením v době, kdy většina hudebníků projekty nevydává.

Doporučeno
10letého slovenského baskytaristu sleduje i Justin Timberlake. Zahrál si s hvězdami amerického R&B 10letého slovenského baskytaristu sleduje i Justin Timberlake. Zahrál si s hvězdami amerického R&B 25. března 2021 9:30

Navíc jsme se dočkali i animovaného vizuálního zpracování, které svým způsobem zapadá do příběhu, který The Weeknd vytvořil v posledních letech kolem své osoby.

Domů
Sdílet
Diskuse