Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2021 20:51
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Superman bude černoch. Autoři filmu hledají afroamerického herce a režiséra

Superman bude černoch. Autoři filmu hledají afroamerického herce a režiséra
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SUPERMAN
Uložit Uložené

DC a Warner Bros. se chystají natočit černošskou verzi Supermana.

Po spekulacích z minulého roku se The Hollywood Reporter opět hlásí o slovo. Reportéři tvrdí, že studia Warner Bros. a DC hledají afroamerického herce a režiséra pro nový film o Supermanovi. Podobně jako v komiksech, i ve filmu se Supermanem stane černoch. A podobně jako u Black Panthera či Bladea od Marvel Studios, i Warner chce k důležité černošské postavě najmout černošského režiséra, aby jí lépe rozuměl.

Doporučeno
Proč černoši vždy umírají jako první aneb rasismus v hollywoodských filmech Proč černoši vždy umírají jako první aneb rasismus v hollywoodských filmech 12. srpna 2018 15:18

The Hollywood Reporter spekuluje, že půjde o dalšího „syna“ z Kryptonu a snímek se bude pravděpodobně odehrávat ve světě odděleném od ostatních komiksů univerza DC; něco jako Joker s Joaquinem Phoenixem, který není součástí stejného světa jako Aquaman, Wonder Woman a podobně. Produkovat ho má J. J. Abrams (Star Trek, Star Wars, Cloverfield).

Domů
Sdílet
Diskuse