Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2021 9:18
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Rytmus rapuje o svých setkáních s mafiány, kteří jsou dnes mrtví nebo ve vězení

Rytmus rapuje o svých setkáních s mafiány, kteří jsou dnes mrtví nebo ve vězení
Zdroj: TASR - Branislav Račko
HUDBA
Uložit Uložené

Loko Loko a Rytmus, to je spojení, které sice málokdo čekal, ale dopadlo víc než dobře.

Rytmus v rámci spolupráce s Lokem Lokem rapuje o období, které zažil na vlastní kůži jako jeden z mála raperů. Jelikož byl v rámci slovenské rapové scény velmi výrazný ještě v době, kdy na Slovensku fungovalo podsvětí, přirozeně měli tito lidé zájem kontaktovat ho, a tak se setkal například s nechvalně známým Piťem nebo Ladislavem Bališem alias Dlhým Lacem v legendárním klubu Dopler.

Doporučeno
Dorian ti v pátek naservíruje nové album. Květen doplní další dávkou country rapu Marpo a možná dorazí i Sensey Dorian ti v pátek naservíruje nové album. Květen doplní další dávkou country rapu Marpo a možná dorazí i Sensey 6. května 2021 15:49

Tato setkání vždy iniciovala druhá strana, které se v té době neříkalo ne. Někteří z mafiánů zmíněných v textu jsou dnes mrtví, jiné odsoudili na dlouholeté tresty.

Člen Kontrafaktu v pár řádcích popisuje časy, které jeho kolegové, ale i posluchači pamětníci zažili jen velmi okrajově. Podařilo se mu však velmi trefně naladit na vlnu autora tracku Loka Loka, který s pověstí tajemného interpreta dlouhodobě v textech popisuje trestnou činnost.

Domů
Sdílet
Diskuse