Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2021 18:45
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Česko-uzbecká hvězda UFC Makhmud Muradov jde do další bitvy! Jeho soupeř má ohromných 46 zápasů

Česko-uzbecká hvězda UFC Makhmud Muradov jde do další bitvy! Jeho soupeř má ohromných 46 zápasů
Zdroj: Jeff Bottari/Getty Images
SPORT
Uložit Uložené

Makhmud Muradov už má senzačních 14 výher v řadě. Připíše si další?

Uzbek s českým srdcem Makmud Muradov už zná termín své další bitvy i jméno příštího soupeře. Svěřence české MMA legendy Petra „Monstera“ Knížete uvidíme znovu v oktagonu 28. srpna tohoto roku, kdy se střetne s americkým bojovníkem Geraldem Meerschaertem. „Společně jdeme za dalším vítězstvím. Moc vám všem děkuji za vaši podporu,“ vzkázal Muradov svým fanouškům.

Meerschaert pod hlavičkou neslavnější ligy světa UFC se střídavými výkony zápasí už od roku 2016. Loni se představil hned ve třech zápasech, z nichž dva prohrál. Jednu z proher utržil v zápase s největší novou hvězdou minulého roku Khamzatem Chimaevem, který Meerschaerta knockoutoval za pouhých 17 sekund. Letos v dubnu se však Američan vrátil zpátky do vítězného sedla. Celkově má už na kontě 46 zápasů.

Doporučeno
Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy 11. dubna 2021 9:35
makhmud muradov
Zdroj: Getty Images/Jeff Bottari

Oproti tomu Makhmud Muradov už celé roky nenašel žádného přemožitele. Naposledy prohrál v roce 2016 a od té doby válcuje jednoho soupeře za druhým. V současné době se už pyšní fenomenální šňůrou 14 výher za sebou. Poslední tři skalpy si připsal právě v UFC, kde předčasně ukončil hned dva ze svých soupeřů. Sklidil dokonce i finanční bonus za nejlepší výkon večera. Do svého dalšího zápasu bude nastupovat v roli favorita.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Domů
Sdílet
Diskuse