Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2021 8:57
Čas čtení 0:45
Kamila Šebestová

Prezident Joe Biden není duševně v pořádku, myslí si více než 120 amerických generálů. Jiní se ho ale zastávají

Prezident Joe Biden není duševně v pořádku, myslí si více než 120 amerických generálů. Jiní se ho ale zastávají
Zdroj: Drew Angerer/Getty Images
NEWS JOE BIDEN SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Přes 120 amerických generálů a admirálů v důchodu podepsalo otevřený dopis namířený proti Joe Bidenovi. Zpochybňují v něm jeho duševní zdraví.

„Náš národ není v bezpečí, Biden není duševně v pořádku,“ píše v otevřeném dopise skupina Flag Officers 4 America. Podepsalo ho 124 amerických vysloužilých generálů a admirálů. Útočný list uveřejnili na své stránce

Skupina odpůrců současného amerického prezidenta Joea Bidena varuje před hrozbou pro USA. Ta prý plyne z duševního a fyzického stavu prezidenta, který nemohou ignorovat. 

„Náš národ je ve velkém nebezpečí. Bojujeme o své přežití, jak jsme ještě nikdy od našeho založení v roce 1776 nebojovali. Nastal konflikt mezi příznivci socialismu a marxismu na jedné straně a stoupenci ústavní svobody na druhé straně,“ píší v dopise. 

Doporučeno
Biden třikrát upadl při nastupování do letadla. Američané mají obavy o jeho zdraví Biden třikrát upadl při nastupování do letadla. Američané mají obavy o jeho zdraví 20. března 2021 7:31
Domů
Sdílet
Diskuse