Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2021 19:03
Čas čtení 0:57
Dominik Vetrák

Toto jsou Eternals, noví hrdinové Marvelu. Proč nebojovali s Thanosem a povedou tým Avengers?

Toto jsou Eternals, noví hrdinové Marvelu. Proč nebojovali s Thanosem a povedou tým Avengers?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Je tu další marvelovská týmovka plná nových hrdinů, tentokrát s Angelinou Jolie a dvěma oblíbenými herci z Game of Thrones. Premiéry se dočkáme ještě letos.

Eternals přijde do kin 5. listopadu a Marvel Studios konečně z filmu odhaluje pořádné záběry. Teaser trailer níže nám představuje tým Eternals a v krátkosti i jeho jednotlivé členy. Hlas v traileru vysvětluje, že Eternals žijí na planetě Zemi v utajení již tisíce let. Pomáhají lidstvu, avšak do událostí na Zemi nikdy přímo nezasahují.
 
Tedy až dosud. Ve filmu se stane něco, co je přinutí jednat a bojovat. Bude nás velmi zajímat, jaká hrozba je ještě vážnější než Thanos a vyhlazení poloviny, respektive celého vesmíru. Snad Marvel přišel s nějakým logickým vysvětlením, proč Eternals nebojovali proti Thanosovi. Tedy kromě toho, že se do ničeho nechtějí plést.

Doporučeno
Recenze: Army of the Dead Recenze: Army of the Dead 22. května 2021 13:10


Eternals je týmovka hrdinů, ale pokud by někdo z filmu měl být hlavní postavou, šéf Marvelu Kevin Feige tvrdí, že by jí byla Sers v podání Gemmy Chan. Zajímavé je, že tato herečka již ztvárnila jinou marvelovskou postavu – Minn-Ervu ve filmu Captain Marvel.
 
Richard Madden je Ikaris, lídr týmu Eternals, který dokáže létat, střílet laser z očí a má supersílu. Angelina Jolie hraje Thenu se schopností vyrobit jakoukoliv zbraň z kosmické energie. Lauren Ridloff hraje Makkariho, prvního neslyšícího hrdinu v Marvel Cinematic Universe (propojený filmový a seriálový vesmír marvelovských příběhů).
 
Brian Tyree Henry hraje Pathose, prvního homosexuálního hrdinu v MCU. Kromě nich se ukážou i Kuma Nanjiani, Salma Hayek či Kit Harington z Game of Thrones jako Black Knight. Film režírovala Chloe Zhao, která si za Nomadland odnesla Oscara za nejlepší režii jako druhá žena v historii.

Domů
Sdílet
Diskuse