Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2021 12:12
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Adam Sandler natáčí film v Praze. Potkat ho můžeš v okolí Staroměstského náměstí

Adam Sandler natáčí film v Praze. Potkat ho můžeš v okolí Staroměstského náměstí
Zdroj: Pixy/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Hollywoodská star v hlavním městě natáčí snímek Kosmonaut z Čech, v němž ztvární hlavního hrdinu Jakuba Procházku.

Oblíbený americký herec a komik Adam Sandler přijel začátkem týdne do Prahy, kde bude po dobu několika týdnů natáčet film Kosmonaut z Čech. Fanoušci na něj natrefili hned v úterý při oběde v centru Prahy a pro TN.cz dokonce prozradili, jak setkání s hollywoodskou hvězdou probíhalo.

Doporučeno
Léto bez respirátorů? Do MHD či obchodů bude stačit rouška Léto bez respirátorů? Do MHD či obchodů bude stačit rouška 9. června 2021 10:37

Pokud i ty patříš mezi fanoušky legendárních filmů Zkus mě rozesmát nebo Trestná lavice, určitě tě potěší zpráva, že hlavní hvězdu Adama Sandlera můžeš nyní potkat i v Praze. V příštích týdnech zde bude natáčet film Kosmonaut z Čech, který vychází ze stejnojmenné knihy českého spisovatele Jaroslava Kalfaře.

Amerického herce a komika hned v úterý potkali fanoušci v restauraci v Kaprově ulici nedaleko Staroměstského náměstí a setkání si velmi pochvalovali. „Byli jsme s kolegyněmi na obědě, když v tom jsme si všimli, že vedle nás sedí Adam Sandler. Byl ochotný, velice milý, bez problémů se s námi vyfotil,“ popsal podnikatel Tomáš Ságl. 

Doporučeno
Adam Sandler bude Kosmonautem z Čech. V nové adaptaci od Netflixu bude spolupracovat s režisérem Černobylu Adam Sandler bude Kosmonautem z Čech. V nové adaptaci od Netflixu bude spolupracovat s režisérem Černobylu 27. října 2020 13:57

Sandlera můžeš potkat i ty, a to právě v okolí Staromáku, kde se prý bude často pohybovat a nebo na Barrandově. „Holky z něj byly úplně mimo, jak se choval hezky. Když odešel z restaurace, oblehl ho dav dalších fanoušků. Přestože s ním byla i ochranka, opět se choval velmi ochotně. S každým, kdo chtěl, se vyfotil, rozdával podpisy,“ dodal Ságl.

Kromě Adama Sandlera můžeš v pražských ulicích narazit i na Orlanda Blooma, který je v Česku už poněkolikáté, nebo modelku a herečku Caru Delevingne.

Doporučeno
Orlando Bloom a Cara Delevingne v Česku dotočili 2. sérii Carnival Row Orlando Bloom a Cara Delevingne v Česku dotočili 2. sérii Carnival Row 25. srpna 2020 11:18
Domů
Sdílet
Diskuse