Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 6. 9. 2020
10:11
Na nové iPhony 12 zatím zapomeň. Dorazí až v říjnu a na modely Pro si možná počkáš ještě o měsíc déle.Na nové iPhony 12 zatím zapomeň. Dorazí až v říjnu a na modely Pro si možná počkáš ještě o měsíc déle.
9:17
EA opět každého naštvalo. Do UFC 4 za téměř 1 800 korun přibyly reklamy, které tam nebyly během recenzování herními weby.EA opět každého naštvalo. Do UFC 4 za téměř 1 800 korun přibyly reklamy, které tam nebyly během recenzování herními weby.
8:47
Vysadil léky, přestal jíst a své poslední chvíle streamuje živě. Smrtelně nemocnému Francouzovi odepřeli možnost na eutanazii.Vysadil léky, přestal jíst a své poslední chvíle streamuje živě. Smrtelně nemocnému Francouzovi odepřeli možnost na eutanazii.
Sobota 5. 9. 2020
19:40
Australané dostanou Shazam pro hady a pavouky. Mobilní aplikace odhalí, zda tě konkrétní druh dokáže zabít.Australané dostanou Shazam pro hady a pavouky. Mobilní aplikace odhalí, zda tě konkrétní druh dokáže zabít.
18:10
Sám jsi možná pán, ale kde je tvůj gang? Egova skupina je cool, čím jsou spolu déle, tím jsou silnější.Sám jsi možná pán, ale kde je tvůj gang? Egova skupina je cool, čím jsou spolu déle, tím jsou silnější.
17:23
Brazilské fotbalistky budou dostávat stejné platy jako muži. Chceme rovnost pohlaví, říká federace. „Ženy dostanou stejné denní sazby jako ti, kteří je již dostávají. Pokud ženský tým vyhraje nebo postoupí přes jednotlivá kola příštích olympijských her, dostanou stejně jako muži,“ uvedl šéf federace Rogério Caboclo.
13:20
Messi zůstává v Barceloně. V emotivním rozhovoru říká, že prezident klubu by za něj požadoval nereálných 700 milionů eur.Messi zůstává v Barceloně. V emotivním rozhovoru říká, že prezident klubu by za něj požadoval nereálných 700 milionů eur.
11:48
V Tel Avivu padala marihuana z nebe. Dron nad městem rozsypal stovky sáčků s konopím.V Tel Avivu padala marihuana z nebe. Dron nad městem rozsypal stovky sáčků s konopím.
10:55
9:49
Pátek 4. 9. 2020