Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2020 20:14
Čas čtení 0:36
Matej Krajčovič

EA opět každého naštvalo. Do UFC 4 za téměř 1 800 korun přibyly reklamy, které tam nebyly během recenzování herními weby

TECH UFC
Uložit Uložené

Koupíš si hru a po třech týdnech v ní najdeš něco, co tě pořádně otravuje.

Vývojářská společnost EA pořádně naštvala hráče, kteří si koupili novou hru UFC 4. Ta je oficiálně licencovaná právě MMA organizací UFC a vyšla již v polovině srpna. 

Teprve nyní se v ní ale začaly objevovat reklamy přímo mezi jednotlivými virtuálními koly, jak zachycuje video, které se objevilo na portálu Reddit.

EA decided to add full-on commercials in the middle of gameplay in a $60 game a month after it's release so it wasn't talked about in reviews from r/assholedesign

Všimni si „reklamního brejku“ na seriál The Boys od služby Amazon Prime, který vyskakuje i na grafice během souboje podobně, jako kdybys sledoval skutečný zápas v televizi.

Hráčům vadí zejména fakt, že reklamy ve hře po jejím vydání nebyly, o otravných klipech se tedy logicky nemohli zmínit žádní recenzenti.

Doporučeno
Toto je FIFA 21. Miliony hráčů od koupě nového ročníku pravděpodobně neodradí ani minimum inovací či ošklivý obal hry Toto je FIFA 21. Miliony hráčů od koupě nového ročníku pravděpodobně neodradí ani minimum inovací či ošklivý obal hry 10. srpna 2020 15:09

Hra navíc není vůbec levná, pro Xbox i PlayStation stojí 1 800 korun. EA se přitom chová jako kdyby byla free-to-play a vývojáři měli nárok na zabezpečení příjmu navíc.

Domů
Sdílet
Diskuse