Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2020 15:09
Čas čtení 1:06
Dominik Vetrák

Toto je FIFA 21. Miliony hráčů od koupě nového ročníku pravděpodobně neodradí ani minimum inovací či ošklivý obal hry

TECH
Uložit Uložené

EA představilo FIFA 21. Novými tvářemi hry jsou Trent, Mbappé, Joao Felix a Haaland.

Letos to bude mít FIFA v souboji s PES velmi jednoduché. Konami totiž oznámilo, že PES 2021 bude jen sezónní update a další hra vyjde až v příštím ročníku. Přecházejí totiž z Fox Engine na Unreal Engine 5 a chtějí, aby hra kvalitativně nezklamala. EA však nezahálí a svou extrémně populární sérii přinese v obnoveném kabátu na pulty obchodů i letos. 

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

Samozřejmě, vyjdou i verze pro Xbox Series X a PS5, ale nepočítej u nich s žádnými zásadními rozdíly. Zaujmout může verze pro PS5, kde by měl hráč při hraní s ovladačem DualSense pro PS5 cítit všechno mnohem lépe než na jakémkoli jiném ovladači.

EA bude vytvářet nové ročníky FIFA her i příštích pár let. Uživatelská základna současných konzolí je obrovská, a tak by vydáním her jen pro next-gen konzole přišli o miliony prodaných kopií. Otázkou je, zda sportovní hry vůbec next-gen hardware potřebují. V tomto případě jim to tedy moc nevyčítáme.

Vývojáři přinesou do hratelnosti a módů pár novinek a pokusí se vylepšit fyziku, práci s míčem či umělou inteligenci.

Kariéra projde menšími změnami. Hráč bude mít k dispozici opět více možností, jak řídit a vylepšovat svůj tým. Změnou projde i dribling, který by si více měli užít hráči, kteří preferují rychlé a krátké přihrávky. Přibude i nová obtížnost nazvaná Competitor Mode, která ti slušně zavaří. 

Žádná z těchto změn ale není hodna ani poloviční ceny, jakou EA za hru FIFA 21 bude chtít. Koneckonců, všechny tyto sportovní, každoroční hry jsou jen způsobem, jak vytáhnout peníze z naivních a běžných hráčů, kteří si rádi připlatí i za mikrotransakce. FIFA 21 vychází pro PC, PS4 a Xbox One už 9. října. Pokud si hru koupíš, můžeš si ji následně upgradovat pro verze na PS4 a PS5 zcela zdarma.

 

Domů
Sdílet
Diskuse