Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2020 14:26
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Sám jsi možná pán, ale kde je tvůj gang? Egova skupina je cool, čím jsou spolu déle, tím jsou silnější

HUDBA
Uložit Uložené

Vydání Egova nejnovějšího počinu Egotron je na spadnutí, poslouchej další ukázku a sleduj videoklip.

Ego už dříve prozradil, že na album vybral to nejlepší z velkého množství skladeb, které měl připraveny. Příjemně překvapil i výběrem hostů. Kromě očekávaných interpretů jako Haha Crew, Rytmus nebo Sima nechybí ani Benny Cristo, Pil C a Dokkeytino. Těšit se můžeš na nálož 20 tracků, resp. 19 plnohodnotných věcí a jeden bonus. Předobjednat originál je možné na Ruka Hore.

Doporučeno
Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo 30. srpna 2020 19:00

V pátek večer spatřila světlo světa další plnohodnotná ukázka, kterou najdeš na albu Egotron. Celý projekt už je ve finální fázi, mezi fanoušky by se měl dostat v nejbližších dnech. Svědčí o tom i fakt, že jsme již měli možnost vidět i to, jak bude vypadat samotný fyzický nosič.

Aktuální novinka Môj Band pojednává o tom, jak Ego vnímá skupinu svých nejbližších lidí, mezi které patří i jeho rodina.

„Album navazuje na Real Newz, kde jsme (na skladbě Mesiac) ,odletěli do vesmíru' hledat lék na covid-19 (,vrátim sa, až keď ho nájdeme'), ale zjevně se přípravek ještě nenašel, takže, když se uvolníš, můžeš si pro zlepšení pocitu z poslechu představit, že se to odehrává někde v paralelní dimenzi, ale výsledek bude i tak stejný. Říká se tomu show. Všechno má svůj přesný význam. Původně mělo album vyjít den releasu Cyberpunku, ten se však přesunul a do té doby se mi už nechce čekat,“ řekl pro Refresher Ego.

Domů
Sdílet
Diskuse