Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2020 22:59
Čas čtení 0:23
Miriam Rumanková

Česko porazilo Slovensko 1:3 v prvním kole Ligy národů

NEWS ČESKO SLOVENSKO
Uložit Uložené

Coufal, Dočkal a Krmenčík zařídili vítězství pro Čechy.

V pátek večer se odehrálo úvodní kolo druhého ročníku Ligy národů. V zápase jsme sledovali Česko proti Slovensku. Česká fotbalová reprezentace vstoupila do soutěže úspěšně, Slovensko porazila poměrem 1:3.

První půle byla bezgólová, v té druhé se za Česko trefili Coufal, Dočkal a Krmenčík. Dvě minuty před koncem základní hrací doby si gól připsal slovenský hráč Schranz.

Liga národů je projekt UEFA. Jde o nápad vytvořit prestižní ligu, kde se setkají vyrovnané reprezentace, aby si diváci mohli užít kvalitní zápasy. Výkonnostní kategorie nám umožňují sledovat rovnocenné mezistátní zápasy. Češi se nachází v lize B v druhé skupině se Slovenskem, Izraelem a Skotskem.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46
Domů
Sdílet
Diskuse