Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2020 17:24
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Herec z Da 5 Bloods lituje, že odsuzoval Chadwicka Bosemana při natáčení filmu kvůli jeho luxusním požadavkům.

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Clarke Peters dostal velkou životní lekci i v pokročilém věku.

Skvělý herec Clarke Peters, jehož jsme si naposledy mohli užít v dramatu Da 5 Bloods (více se o filmu dozvíš zde), se rozpovídal o Chadwicku Bosemanovi, se kterým pracoval právě na zmiňovaném filmu. V rozhovoru pro Good Morning Britain zmiňuje i to, jak velkou lekci dostal po jeho smrti. Uvědomil si totiž, jak nespravedlivě ho během natáčení filmu odsuzoval.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46

Prozradil, že na práci s ním se velmi těšil, ale když se ho jeho žena zeptala, jaký Chadwick skutečně je, Clarke jí řekl, že mu asi sláva z Black Panthera stoupla do hlavy. „Někteří lidé se kolem něj chovali podlézavě. Na place měl čínského maséra, kosmetička mu masíruje nohy a jeho žena ho drží za ruku,“ říkal prý manželce.

Domů
Sdílet
Diskuse