Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2020 9:13
Čas čtení 0:50
Matej Krajčovič

Na nové iPhony 12 zatím zapomeň. Dorazí až v říjnu a na modely Pro si možná počkáš ještě o měsíc déle

TECH KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Na tomto odhadu se shoduje několik zdrojů. Apple ale za pár dní pravděpodobně představí alespoň nové hodinky.

Září je měsícem, ve kterém pravidelně přicházejí nové iPhony. Je ale stále pravděpodobnější, že letos bude všechno jinak a za odklad bude samozřejmě odpovědná zejména pandemie koronaviru.

Náznaků je hned několik, výrobce čipů Broadcom například akcionářům oznámil, že tradiční zvýšení poptávky po jeho produktech přijde až v posledním čtvrtletí 2020. Je tedy pravděpodobné, že iPhony 12 se začnou z jeho komponent skládat minimálně o měsíc později. Píše o tom web BGR.

Podobné zprávy má i analytik Jon Prosser, který se v minulosti obvykle nemýlil. Ten tvrdí, že už za pár dní, konkrétně 7. září 2020, se dočkáme pouze představení nových Apple Watch a pozměněných iPadů. Udát by se tak dokonce mělo pouze prostřednictvím tiskové zprávy.

Doporučeno
Známe cenu nové Škody Enyaq iV. Levná zdaleka není Známe cenu nové Škody Enyaq iV. Levná zdaleka není 3. září 2020 19:21

Tradiční keynote s novými iPhony 12 má podle Prossera být až 12. října, přičemž jejich prodej začne až za dalších pět dní později, konkrétně 19. října 2020. 

A aby toho nebylo málo, lépe vybavené iPhony 12 Pro a 12 Pro Max s LIDARem a širokoúhlým objektivem se zřejmě ukáží až někdy v listopadu, aby se ještě stihlo předvánoční nákupní šílenství.

Domů
Sdílet
Diskuse