Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2020 11:03
Čas čtení 0:42
Tímea Krauszová

Cristiano Ronaldo neměl roušku, tato paní ho bez okolků upozornila. Neměl na výběr a musel si ji nasadit

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Pravidla platí pro všechny. Také pro světově známé fotbalisty.

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo si včera pro infekci na prstu nezahrál. Portugalsko však v Lize národů porazilo svého chorvatského soupeře 4:1 i bez hvězdného kapitána. Ronaldo zápas sledoval z tribuny a zřejmě omylem si nenasadil roušku.

Netrvalo dlouho a přišla ho upozornit paní, která mu bez okolků připomněla, že stále žijeme v pandemickém světě a rouškou může ochránit sebe a zejména lidi ve svém okolí.

Doporučeno
Kam zmizely značky Ed Hardy, Von Dutch nebo Roberto Geissini? Kam zmizely značky Ed Hardy, Von Dutch nebo Roberto Geissini? 4. září 2020 13:30

Nedělal drahoty a nasadil si roušku na obličej

Žádné hvězdné manýry ani výmluvy. Ronaldo si po upozornění uvědomil, že nemá roušku a bez dalších zbytečností si ji prostě nasadil.

Žena podle videa upozornila ještě jednoho spolusedícího, poděkovala jim a odešla. Kromě roušky byly na tribuně povinné i rozestupy, ty minimálně v úseku okolo známého fotbalisty všichni dodržovali.

Ronaldo nehrál od 7. srpna, aktuálně si zánět léčí antibiotiky. Není jisté ani to, zda se přidá ke svému týmu ve Švédsku, kde je čeká zápas v úterý 8. září, řekl pro Le Figaro jeho trenér.

Domů
Sdílet
Diskuse