Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 25. 7. 2020
19:44
Začala druhá vlna koronaviru, hlásí Německo. Ve Francii už přibývá přes 1 000 případů denně.Začala druhá vlna koronaviru, hlásí Německo. Ve Francii už přibývá přes 1 000 případů denně.
18:41
Tinder spouští verifikaci obličeje. Na rande bys už měl potkat jen člověka, kterého opravdu chceš.Tinder spouští verifikaci obličeje. Na rande bys už měl potkat jen člověka, kterého opravdu chceš.
16:19
Moře vyplavilo plejtváka obrovského, který vážil přes 100 tun. Největšího živočicha planety lidé pochovali do pískuMoře vyplavilo plejtváka obrovského, který vážil přes 100 tun. Největšího živočicha planety lidé pochovali do písku
15:44
Podávání rukou vyšlo kvůli covidu-19 z módy. Merkelová či Macron si vymysleli vtipnější pozdravy, jeden premiér i salutoval.Podávání rukou vyšlo kvůli covidu-19 z módy. Merkelová či Macron si vymysleli vtipnější pozdravy, jeden premiér i salutoval.
15:11
Bunda Adidas a na nohách Converse. Manželé ve věku 84 a 83 let pobláznili Instagram svými outfity.Bunda Adidas a na nohách Converse. Manželé ve věku 84 a 83 let pobláznili Instagram svými outfity.
13:12
Sonic 2 je skutečností. Kdy dorazí modrý ježek do kin?Sonic 2 je skutečností. Kdy dorazí modrý ježek do kin?
12:39
F1 se letos vrátí na trať v Imole, kde tragicky zemřel legendární Senna. Chybět nebude ani německá chuťovka a portugalská premiéra.F1 se letos vrátí na trať v Imole, kde tragicky zemřel legendární Senna. Chybět nebude ani německá chuťovka a portugalská premiéra.
11:43
10:47
První záběry z 5. série Ricka a Mortyho: Morty má konečně na rande s Jessicou a Rickovi se postaví jeho odvěký mořský nepřítel.První záběry z 5. série Ricka a Mortyho: Morty má konečně na rande s Jessicou a Rickovi se postaví jeho odvěký mořský nepřítel.
9:50
On ji údajně bil, ona ho prý podváděla s Muskem. Soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard odrývá detaily o jejich vztahu.On ji údajně bil, ona ho prý podváděla s Muskem. Soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard odrývá detaily o jejich vztahu.
Pátek 24. 7. 2020