Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 27. 7. 2022
Úterý 26. 7. 2022
17:18
Známe nominace na ceny MTV VMAs 2022. Nejvíce jich mají Jack Harlow, Kendrick Lamar a Lil Nas X.Známe nominace na ceny MTV VMAs 2022. Nejvíce jich mají Jack Harlow, Kendrick Lamar a Lil Nas X.
14:42
Papež František se přišel osobně omluvit původním obyvatelům Kanady. Mnohé děti v internátních školách trpěly a umíraly.Papež František se přišel osobně omluvit původním obyvatelům Kanady. Mnohé děti v internátních školách trpěly a umíraly.
13:00
Studenti vynalezli automobil, který místo vypouštění oxid uhličitý zachycuje. Osobní automobily produkují v EU více než 60 % emisí z dopravy.Studenti vynalezli automobil, který místo vypouštění oxid uhličitý zachycuje. Osobní automobily produkují v EU více než 60 % emisí z dopravy.
7:50
Kouř z požáru v Českém Švýcarsku se šíří přes celou republiku. Pokud cítíš kouř a nevidíš plameny, zvaž, zda volat tísňovou linku.Kouř z požáru v Českém Švýcarsku se šíří přes celou republiku. Pokud cítíš kouř a nevidíš plameny, zvaž, zda volat tísňovou linku.