Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 20. 4. 2022
18:14
Ruští hackeři zaútočili na české weby. „Byl to neúspěšný pokus, musíme se umět bránit,“ uvedl Rakušan.Ruští hackeři zaútočili na české weby. „Byl to neúspěšný pokus, musíme se umět bránit,“ uvedl Rakušan.
15:54
Wimbledon bude zřejmě bez účasti Ruska a Běloruska. Držet sportovce jako rukojmí je nepřijatelné, tvrdí Kreml.Wimbledon bude zřejmě bez účasti Ruska a Běloruska. Držet sportovce jako rukojmí je nepřijatelné, tvrdí Kreml.
13:27
V Keni vyrábí brikety z lidských exkrementů. Jejich pálením vzniká méně emisí, pochvalují si ekologové.V Keni vyrábí brikety z lidských exkrementů. Jejich pálením vzniká méně emisí, pochvalují si ekologové.
13:03
Na letišti v Praze zasahují policisté. Anonym nahlásil bombu na palubě letadla z Varšavy.Na letišti v Praze zasahují policisté. Anonym nahlásil bombu na palubě letadla z Varšavy.
12:49
Aukro spouští reality na aukci. Chce prodávat tisíc nemovitostí ročně.Aukro spouští reality na aukci. Chce prodávat tisíc nemovitostí ročně.
12:32
Festival Rock for People rozšiřuje line-up o další zahraniční jména. Přijedou Enter Shikari, Highly Suspect nebo Holly Humberstone.Festival Rock for People rozšiřuje line-up o další zahraniční jména. Přijedou Enter Shikari, Highly Suspect nebo Holly Humberstone.
7:52
Netflix poprvé po 10 letech ztratil předplatitele. Oproti začátku roku jich má o 200 tisíc méně.Netflix poprvé po 10 letech ztratil předplatitele. Oproti začátku roku jich má o 200 tisíc méně.
7:41
Úterý 19. 4. 2022
20:55
Rusové v Buči zabili muže jménem Navalnyj. Podle svědků jen kvůli známému příjmení.Rusové v Buči zabili muže jménem Navalnyj. Podle svědků jen kvůli známému příjmení.